Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Voordelen van de verkoop van uw woning met Select Villas: lagere commissies en een 360º tour tegen nul kosten.

19 mei 2020

Hoe kunnen wij u helpen bij de verkoop van uw woning aan de Costa Blanca? Van Select Villas willen we uw inspanningen belonen met een promotiepakket dat u zal helpen om het proces van kopen en verkopen op een aangenamere manier te verteren. Dit houdt in:

  • Dramatische vermindering van de commissies met 4% (+vat)
  • GRATIS: Plannen voor binnen- en buitenhuis 
  • GRATIS: Energieprestatiecertificaat
  • GRATIS: Aangepast ontwerp van een 360º virtuele tour 


Het implementeren van virtuele tours in uw advertentie is essentieel, zodat potentiële kandidaten uw huis kunnen verkennen vanaf elke plek. Deze informatie zal hen helpen om uiteindelijk te beslissen of ze nog steeds geïnteresseerd zijn om te kopen of niet. Om de advertentie aantrekkelijker te maken in de ogen van kopers of investeerders, zullen we u helpen bij het ontwerpen van een woningbestand waarin we de kwaliteiten van het huis benadrukken met kwaliteitsfoto's en nuttige informatie: prijs, kenmerken, plattegronden, locatie op een kaart, 360º uitzicht op het interieur, enz. 

Maak uw woning te koop aan de Costa Blanca zichtbaar met Select Villas en bereik een groot aantal geïnteresseerden

Als u denkt aan de verkoop van uw woning aan de Costa Blanca, moet u weten dat het ophangen van het "Te Koop" bordje in het raam van uw huis niet garandeert dat u kopers of investeerders zult bereiken; de aanwezigheid van uw advertentie op onze website wel.

Momenteel vindt u op onze website een breed scala aan luxe, wederverkoop- en nieuwbouw woningen, zoals appartementen, villa's, bungalows, herenhuizen, penthouses, finca's, percelen, grond en zelfs commerciële panden. Niets zou ons gelukkiger maken dan aan te kondigen dat uw woning naar volle tevredenheid is verkocht. 

De Costa Blanca Noord is een zeer aantrekkelijke bestemming voor buitenlanders en Spanjaarden zelf die hun toevlucht willen nemen tot de rustige stranden en willen genieten van het beste mediterrane klimaat. Met ons makelaarskantoor in Moraira zult u geen probleem hebben met de verkoop van uw woning, omdat we samenwerken met verschillende portalen, makelaars en bijbehorende websites die uw woning bekend maken aan internationale kopers die aan de Costa de España willen wonen, maar ook aan degenen die op zoek zijn naar een mogelijkheid om te investeren. 

Als u meer informatie wenst over hoe u uw huis aan de Costa Blanca kunt verkopen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Als u denkt dat het tijd is om terug te keren naar uw thuisland en u wilt uw woning te koop aanbieden aan de Costa Blanca Spanje, dan hebben we bij Select Villas makelaars die 100% bekend zijn met alle juridische en financiële aspecten die u nodig heeft om het proces succesvol af te ronden. 

In veel gevallen kan een gebrek aan kennis van de taal of de techniek de verkoper overweldigen. U kunt zich dit ongemak besparen met ons meertalige team dat niet zal aarzelen om een handje te helpen bij het begeleiden van contracten of het uitleggen van specifieke woordenschat in uw eigen taal. 

Als u besluit om uw huis te verkopen met Select Villas, verwelkomen wij u graag in ons kantoor aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante. Gelieve op voorhand een afspraak te maken zodat wij u kunnen verzorgen in overeenstemming met de gepaste veiligheidsmaatregelen. Wij geven u dan onze contactgegevens door:

  • Telefoon: +34 966 490 861
  • Mobiel: +34 616 002 993 
  • E-mail: enquiries@select-villas.es

We kijken uit naar uw komst.

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS