INFORMATIE VAN DE VERKOPER

De services die we onze verkopers huiseigenaren bieden, omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het volgende:

De volledige aandacht, zorg en service van de eigenaren van Select Villas en/ of senior medewerkers om te allen tijde op een eerlijke en professionele manier te communiceren en namens u te handelen, door u beleefde en tijdige aandacht te geven en snelle en grondige communicatie via telefoon en /of e-mail

Om te adviseren en akkoord te gaan met de relevante marketingprijs van uw woning, met inachtneming van uw specifieke omstandigheden, de huidige marktomstandigheden en het tijdsschema.

Om uw eigendom te inspecteren en uitgebreid te fotograferen, om een volledig gedetailleerd en nauwkeurig verkoopspecificatieblad en kantoordisplays te maken met behulp van hoge resolutie foto's. 

Indien relevant, en afhankelijk van beschikbaarheid, zullen we ons inspannen om reclame- en redactionele aandacht te bieden in zowel de Britse vastgoedtijdschriften en / of vermeldingen in relevante premium lokale, nationale en internationale vastgoedwebportals, als aanvulling op de volledige aanbiedingen op onze eigen gerelateerde websites en opname in onze eigen, regelmatig gepubliceerde kleurencatalogus.

Om uw eigendom proactief te vermarkten met de medewerking van andere lokale en internationale agenten met wie we samenwerkingsovereenkomsten hebben gesloten.

Om de bezichtigingen van klanten tijdig te organiseren, zorgen we ervoor dat alleen relevante en zorgvuldig gematchte kijkers worden geïntroduceerd en om u zo snel mogelijk binnen 24 uur feedback te geven, waar mogelijk.

Het bestuderen van de interesse van klanten en raadplegen en adviseren over eventuele herzieningen van de marketingprijs.

Om relevante aanbiedingen te adviseren en te bespreken, en om te helpen bij het onderhandelen over de definitieve aankoopprijs.

Om een inventaris op te stellen en vast te leggen van uitrusting, meubels en andere items die in de verkoop moeten worden opgenomen.

Het bespreken en onderling overeenkomen tussen beide partijen en hun wettelijke vertegenwoordigers, een geschikt tijdschema voor de betaling van aanbetalingen en de voltooiing van de verkoop.

Om nauw samen te werken met alle partijen om een soepele, stressvrije en aangename passage en conclusie te garanderen, gedurende het hele verkoopproces.

Verkoop uw woning

Jouw gegevens
Object gegevens


euros


Vraag

We adverteren momenteel op de volgende property-portalsKyero.com


Habitaclia
FotocasaRightmove
A Place In The SunOnthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS