Verkopergegevens

De diensten die wij aan onze verkopende klanten leveren omvatten, zonder beperkt te zijn tot deze, het volgende:

De serieuze aandacht, de zorg en de service van onze directie en ons vaste personeel om met u te communiceren en namens u te handelen op een eerlijke, vlotte en professionele manier, u alle aandacht verlenen, en zorgen voor een snelle en grondige communicatie, door middel van telefoon en/of e-mail.

Door een goede marktprijs voor uw woning te adviseren en af te spreken, met inachtneming van al uw specifieke omstandigheden en agenda.

Door uw huis te inspecteren en uitgebreid te fotograferen, zodat een volledig gedetailleerd en nauwkeurig specificatieblad, met hoge-resolutie foto's, van het verkoophuis beschikbaar wordt gesteld, en dat in ons kantoor ter inzage zal liggen. Alle details en foto's zullen tijdig aan u worden verstrekt zodat u ze kunt goedkeuren en bevestigen voordat ze gepubliceerd worden.

Indien van toepassing, en afhankelijk van beschikbaarheid, zullen wij u met reclame en/of redactionele aandacht steunen in de gespecialiseerde Britse vastgoed tijdschriften in Spanje en/of aanbiedingen plaatsen in gerespecteerde lokale, nationale en internationale vastgoed web portals, en natuurlijk ook in onze eigen volledige lijsten van aangeboden vastgoed op onze eigen web sites.

Door proactief op de markt te gaan met uw woning, met de medewerking van andere lokale en internationale agenten met wie wij samenwerkingsovereenkomsten hebben.

Door de bezoeken van klanten te regelen, op afgesproken tijden en met zorg ervoor dat alleen écht relevante en zorgvuldig gesorteerde kijkers komen, en u te voorzien van nuttig commentaar achteraf, binnen 24 uur, waar mogelijk.

Door de interesses van de klanten te bestuderen en u te raadplegen en adviseren over eventuele herziening van de vraagprijs.

Door alle relevante aanbiedingen te bespreken, u te adviseren en te helpen om een definitieve aankoopprijs voor u te onderhandelen.

Door goed contact te onderhouden met alle andere betrokken partijen, inbegrepen advocaten, enz., tijdens de betalingsperiode en de kosten van 'initiële juridische gezondheidstest' te regelen en betalen (als u van het door ons aanbevolen advocatenkantoor gebruik maakt). (Deze juridische en structurele voorafgaande tests inspireren groot vertrouwen en veiligheid in de klanten om bij voorkeur via Select Villas te kopen. Daarnaast kan het last-minut verrassingen en gefrustreerde verkoopoperaties vermeiden, omdat alle potentiële problemen ruim voortijdig worden aangepakt, en hiermee alle partijen wederzijdse tevredenheid garandeert.

Door een inventarisatie af te spreken en te laten maken van alle apparatuur, meubilair en andere voorwerpen die inbegrepen worden in de verkoop.

Te bespreken en onderling overleg tussen beide partijen en hun wettelijke vertegenwoordigers, een passend tijdschema voor de betaling van de deposito's en de voltooiing van de verkoop.

Door nauw samen te werken met alle partijen om een stress-vrije en aangename afwikkeling en afronding van het hele koopproces te verzekeren.

Verkoop uw woning

Jouw gegevens
Object gegevens


euros


Vraag

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief