Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Gemeenschappen versterken door sport sponsoring - JAVEA GREEN BOWLS CLUB SPRING TRIPLES 2024

3 mei 2024

In de drukke wereld van vandaag zijn betrokkenheid en steun van de gemeenschap belangrijker dan ooit. Terwijl Select Villas haar 21-jarig bestaan in de zakenwereld viert, geloven we dat het belangrijk is om iets terug te geven en onze lokale gemeenschappen te koesteren, daarom zijn we trots om samen te werken met lokale sportgroepen zoals de Javea Green Bowls Club en ons support en sponsoring van evenementen zoals de Voorjaarstriplet Wedstrijd voort te zetten.


Een dag van vriendelijke competitie onder een stralende zon

Gezegend met prachtige blauwe luchten en perfecte temperaturen, werd de jaarlijkse JGBC Voorjaarstriples gul gehost door de Calpe Bowls Club. Het evenement trok een fantastische opkomst, met 8 teams van beide clubs die het tegen elkaar opnamen in 3 wedstrijden elk. Het was een dag vol vriendelijke competitie, camaraderie en een gedeelde passie voor de sport.


Gefeliciteerd aan de Kampioenen!

Na een intense competitie kwamen de kampioenen zegevierend tevoorschijn: Joy & Paul Savage en Carine Van Hove veroverden de eerste plaats met een schone sweep, door al hun wedstrijden te winnen met een verbazingwekkend schotverschil van 35. Kort daarop volgden Alan Edwards, Jenny Lecocq en Jan, die ook maximale punten behaalden maar genoegen moesten nemen met de tweede plaats met een schotverschil van 21.

Uiteindelijk ging de derde plaats naar Terry Quinton, Ruth Meadows en John Pittaway, die in 2 wedstrijden triomfeerden en een bewonderenswaardig schotverschil van 23 veiligstelden.

Van harte gefeliciteerd aan alle winnaars en deelnemers!Verbondenheid met onze mooie gemeenschap

Select Villas was verheugd om deel uit te maken van dit fantastische evenement door prijzen uit te reiken aan de verdienstelijke winnaars. Er waren goede gesprekken en gelach, maar belangrijker nog, we waren dankbaar voor de mogelijkheid om op een betekenisvolle manier contact te maken met onze gemeenschap.

We willen onze oprechte dank uitspreken aan de Javea Green Bowls Club en de Calpe Bowls Club voor hun warme gastvrijheid. Het was een genoegen om deel uit te maken van zo'n prachtig evenement, en we kijken ernaar uit om onze steun aan de lokale sportgemeenschap voort te zetten.

Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS