Onroerend goed te koop Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Onroerend goed te koop Benissa Costa

Ben je gepassioneerd door de zee en watersport? Vind je het leuk om te ontspannen met een zonnebad op het strand terwijl je luistert naar het geluid van de golven van de zee? Dan raden we u aan een onroerend goed te koop te kopen Benissa Costa.

Benissa Costa, gelegen aan de Costa Blanca Noord, is een prachtige stad waarvan de kustlijn vol is met baaien die worden afgewisseld door kliffen en steil.

Deze baaien van transparant en ondiep water worden binnengedrongen door dennen die koele tinten bieden, ideaal in de zomer.

Je kunt aangename dagen van rust en plezier doorbrengen met je vrienden. Bovendien zijn ze perfect voor sporten zoals zeilen, kanoën, roeien, ...

Als u een fan bent van duiken of snorkelen, is Benissa Costa de beste plek om een woning te koop te hebben.

Je kunt deze leuke activiteit oefenen en de zeebodem van deze kust duidelijk en transparant water kennen.

Kun je je voorstellen om te relaxen onder de zon in een rustige baai van Benissa Costa terwijl je geniet van het zachte aroma van mediterrane pijnbomen?

De lente is de perfecte tijd om de omgeving van uw nieuwe huis te leren kennen, en de gevarieerde wandelroutes te maken die de gemeente ons biedt.

Je kunt genieten van de zon en de natuur van deze prachtige hoek van Spanje, waardoor je een gezonde en ontspannen levensstijl hebt.

Benissa Costa is zeer goed verbonden met de belangrijkste omliggende steden en de internationale luchthaven Manisses in Valencia via de snelweg AP-7.

Het buitengewone netwerk van wegen en snelwegen van de Costa Blanca biedt u de mogelijkheid om comfortabel en veilig toegang te krijgen tot elke bestemming die u kiest.

Wij hebben het onroerend goed te koop Benissa Costa dat u zoekt in dit paradijs van de Costa Blanca

Bent u op zoek naar een huis met een idyllisch uitzicht op de Middellandse Zee? Wij hebben de woning te koop Benissa Costa die u zoekt.

Vertel ons hoe het huis van uw dromen is en we zullen u een selectie van eigenschappen aanbieden die bij uw profiel passen.

We hebben nieuwe huizen en wederverkoop.

Als u een soort van hervorming moet doorvoeren om het huis aan uw behoeften aan te passen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We kunnen u, zonder enige vorm van inzet, adviseren over de verschillende professionals die moeten ingrijpen en over de gemeentelijke vergunningen die u nodig hebt.

We kunnen vertrouwd personeel adviseren om hun werk perfect te doen. We hebben een breed scala aan metselaars, schilders, loodgieters, elektriciens, ...

Koop een onroerend goed te koop Benissa Costa en geniet van de zon

In Benissa Costa zult u genieten van een prachtig klimaat waar de zonnige en gematigde winters u in staat stellen om buitenactiviteiten te doen. Koop Benissa Costa onroerend goed te koop en geniet het hele jaar door van de zon en het strand.

Vertrouw op onze makelaars om de nodige stappen te zetten bij de aankoop van een woning in Spanje.

We hebben een lange professionele ervaring die we tot uw dienst stellen, zodat de procedure comfortabel en snel is.

 Neem contact met ons op op de manier die voor u het meest comfortabel is:

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt.
Door een e-mail te sturen naar info@select-villas.es
Bel ons op +34 966 490 861 | +34 616 002 993.
Een bezoek aan ons kantoor in Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search