Onroerend goed te koop in Moraira Costa Blanca Spanje

Bestellen op
Tonen als

Onroerend goed te koop in Moraira Costa Blanca Spanje

Wilt u een onroerend goed te koop kopen in Moraira Costa Blanca Spanje? Als u Moraira nog steeds niet kent, verzekeren wij u dat u in de ban zult raken van dit kleine stadje aan de Middellandse Zeekust. Bekend onder de bijnaam van de "parel van de Costa Blanca", is Moraira een hemelse plek waar het intense groen van de weelderige dennenbossen die zijn bergen bevolken met de turquoise blauwe kleur van zijn idyllische stranden zich vermengen.

Naast zijn onvergelijkbare natuurlijke omgeving, is Moraira volledig voorbereid om zijn inwoners alle nodige diensten aan te bieden om comfortabel te leven. Het bewijs hiervan is de aanzienlijke toename die de bevolking de afgelopen jaren heeft meegemaakt vanwege het grote aantal inwoners uit verschillende Europese landen die ervoor hebben gekozen om een huis in Moraira te kopen.

Enkele van de belangrijkste redenen om Moraira te kiezen als de plek om ontspannen te wonen en plezier te hebben na pensionering of tijdens de vakantie zijn:

  • Een typische en exclusieve felle zon van de Costa Blanca
  • Gematigde en kleine regenachtige winters
  • Stranden met zacht zand en transparant water dat de Blauwe Vlag verdient
  • Cliff baaien ideaal om te duiken of snorkelen
  • Spectaculaire Yacht Club waar roeien, kanoën, zeilen, jetskiën, ...
  • Uitgebreid vrijetijdsaanbod: restaurants, live muziek, flamenco, pubs, ...
  • Grote verscheidenheid aan winkels : supermarkten, winkelcentra, apotheken, ...
  • Medisch Centrum


In SELECT VILLAS hebben we het onroerend goed te koop in Moraira Costa Blanca Spanje waar u naar hunkert

Als u op zoek bent naar een onroerend goed te koop in Moraira Costa Blanca, Spanje, zult u verrast zijn door de gevarieerde portefeuille die SELECT VILLAS u biedt. We hebben nieuwbouw- en wederverkoopeigenschappen verspreid over de Costa Blanca Noord. Als uw illusie is om te wonen in een villa, appartement, zolder, herenhuis, bungalow, herenhuis, enz. Vertrouw op onze ervaring en professionaliteit in de vastgoedsector.

Wij bieden u woningen in de belangrijkste urbanisaties van Moraira zoals Cap Blanc, Pla del Mar, El Portet, Benimeit, El Alcazar, Paichi, Arnella, Moravit, Sol Park, Coma de los Frailes, El Tesoro, Pinar de L'Advocat, ...

We hebben een selectie van prachtige nieuwbouw- en wederverkoopvilla 's waar u kunt kiezen voor een modern en avant-gardistisch ontwerp, of een klassieke maar zeer moderne stijl. U zult onder de indruk zijn van het prachtige uitzicht op de bergen of de zee, de kwaliteit van de constructies en de indrukwekkende zwembaden met verlichting, fonteinen, jacuzzi, overlopen, ...

U zult de buitengewone kwaliteiten controleren die zijn gebruikt bij de constructie van de eigenschappen die wij u bieden, evenals de comfortabele interieurindeling, de grote slaapkamers met inbouwkasten, de lichte kamers, enz.

Heeft u op onze website het onroerend goed te koop in Moraira Costa Blanca Spanje gevonden dat u zoekt?

Als u nog niet het onroerend goed te koop in Moraira Costa Blanca Spanje op onze website heeft gevonden, wacht dan niet langer en neem contact met ons op. In SELECT VILLAS hebben we een zeer gespecialiseerd professioneel team dat een exact profiel zal opstellen van het type woning dat u wilt en u een bestudeerde selectie zal aanbieden van die huizen die mogelijk interessant voor u zijn.

Om contact met ons op te nemen, stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es of vul het contactformulier in dat op het web verschijnt. U kunt ons ook bellen op +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

We ontvangen je graag persoonlijk in onze kantoren op Avda. De Madrid, 5- 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search