Onroerend goed te koop in San Jaime Moraira

Bestellen op
Tonen als

Onroerend goed te koop in San Jaime Moraira

Het kopen van een onroerend goed te koop in San Jaime Moraira biedt u alleen maar voordelen. Als u wilt wonen in een plaats aan de Costa Blanca waar u zich kunt loskoppelen, bevindt deze prestigieuze urbanisatie zich op vijf minuten van de magische stranden van Moraira, in een prachtig natuurgebied vol pijnbomen afgewisseld tussen gebouwen.

San Jaime is uitgerust met alle nodige voorzieningen om comfortabel te leven . Het heeft een winkelcentrum en tal van en gevarieerde vestigingen om aan al uw behoeften te voldoen. In het brede commerciële gebied vindt u optica, apotheek, kapper, banken, sportscholen, tabakswinkel, internationale restaurants, bars, supermarkten, enz.

Een van de belangrijkste attracties van de urbanisatie San Jaime is de Ifach Golf Club . Kun je je deze winter voorstellen om te genieten van aangename en zonnige dagen op de golfbaan? Het is een luxe om golf te spelen in deze onvergelijkbare omgeving van de Costa Blanca. U zult onder de indruk zijn wanneer u de spectaculaire zonsondergangen of het uitzicht op het Bernia-gebergte, de zee en de Peñón de Ifach waarneemt . Het is ook een perfecte plek om te genieten met het gezin en met de kleintjes. De club biedt u interessante diensten zoals:

· Golfschool

· Drie tennisbanen met coach

· Hotels, bars, strandbars, ...

Profiteer van de milde winters van de Costa Blanca om de wedstrijden te volgen of eraan deel te nemen.

Als u van golf houdt, hebben wij het onroerend goed te koop in San Jaime Moraira dat u nodig heeft

We hebben een grote portfolio van huizen in de belangrijkste urbanisaties van Moraira gebouwd met een traditionele of moderne stijl. Wij bieden u een luxe woning te koop in San Jaime Moraira die aan al uw eisen voldoet. Deze luxe villa in de urbanisatie San Jaime , met panoramisch uitzicht op de vallei, is gebouwd met een zeer typisch traditioneel ontwerp aan de Costa Blanca. De houten balken vallen op, het rode dak contrasteert met de heldere muren van de gevels. Buiten vinden we een groot zwembad met comfortabele treden omgeven door een uitgebreid solarium.

U zult genieten van de prachtige mediterrane tuin met weinig onderhoud die u niet veel tijd zal kosten. Het is de perfecte plek om familiebijeenkomsten of vrienden te houden met uw barbecue terwijl u geniet van zonnige winterochtend aan de Costa Blanca.

De villa is zeer goed verbonden en biedt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden. Binnen enkele minuten bevindt u zich op het strand, de golfbaan of het winkelgebied .

Neem contact op met SELECT VILLAS om een onroerend goed te koop in San Jaime Moraira te kopen

Overweegt u een onroerend goed te koop te kopen in San Jaime Moraira? Gefeliciteerd met je uitstekende beslissing. In de urbanisatie San Jaime leid je de levensstijl die je verdient. Wij zullen u helpen het gewenste huis te vinden en alle procedures voor de aankoop van een huis in Spanje beheren. We stellen het op prijs als u ons al uw vragen stelt. Onze professionele agenten helpen u ze op te lossen.

Om contact met ons op te nemen, vult u het formulier in dat op het web verschijnt of stuurt u ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es

U kunt ons ook bezoeken op onze kantoren op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search