Rijtjeshuizen te koop in Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Rijtjeshuizen te koop in Benitachell

Ontdek de wonderen aangeboden door de herenhuizen te koop in Benitachell van onze makelaar. Ongelooflijke huizen om volledig te genieten van het plezier van rust en gezelligheid.

Select Villas of Moraira biedt u de mogelijkheid om te wonen in twee fantastische herenhuizen, waar u alle voordelen kunt krijgen die dit soort woningen te bieden heeft. Allereerst hebben we een halfvrijstaand huis met een prachtig uitzicht op de Benitachell-vallei. Dit huis is klaar met twee verdiepingen, zodat je je dag van dag beter kunt organiseren. Het bestaat uit een eetkamer, een keuken, een familiebadkamer en een balkon. Bovendien, dit herenhuis bevat twee tweepersoons slaapkamers met hun respectieve badkamers. Om te profiteren van het goede weer, bieden wij u een ideaal solarium om uw huid te looien.

Ten tweede heeft ons bureau nog een prachtig herenhuis, dat is voorzien van andere kwaliteiten. Dit type woning heeft in totaal 433m2 gebouwd op een perceel van 236m2. Het heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers, een geweldig 4 x 7 zwembad en een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee.

Benitachell, een ideale stad om te genieten van onze herenhuizen

De herenhuizen te koop in Benitachell liggen in het binnenland van de regio Marina Alta (Costa Blanca Noord). Het is een geweldige plek om te genieten van rust en rust.

Een stad die dankzij zijn locatie meerdere voordelen heeft, zoals tijd. Het mediterrane klimaat is het karakteristieke weer van Benitachell. Dat is waarom het aangename, zachte winters en droge, warme zomers heeft. De goede temperaturen zorgen ervoor dat je een paar dagen met het gezin kunt genieten, zowel in het zwembad van het huis als op de stranden van Benitachell (het heeft 2 kilometer kustlijn).

Als u meer voordelen wilt weten van onze herenhuizen te koop in Benitachell, neem dan contact op met Select Villas

Als u op zoek bent naar meer redenen om te wedden op onze herenhuizen te koop in Benitachell, hoeft u alleen maar contact op te nemen met Select Villas. Onze makelaars helpen u te allen tijde, zodat u al uw twijfels kunt wegnemen voordat u een van onze huizen koopt.

  • Bezoek ons op Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante
  • Bel ons op +34 966 490 861 | +34 677 197 159
  • Stuur ons een e-mail naar info@select-villas.es
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search