Verkoop een huis in Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Verkoop een huis in Costa Blanca

Wilt u een huis verkopen in Costa Blanca om over te stappen naar een betere woning? Moet u terug naar uw land en u moet uw huis verkopen in Spanje? Neem contact op met SELECT VILLAS en ontdek de grote professionaliteit van onze agenten en de efficiënte tools die we gebruiken om een woning te verkopen in Spanje.

De Costa Blanca heeft een grote vraag naar onroerend goed op internationaal niveau, dankzij de fantastische milieuomstandigheden, de stralende zon en de droomstranden, evenals de belangrijke hoogwaardige infrastructuren. De aankoop van een woning aan de Costa Blanca is, naast de verbetering van de levenskwaliteit, een zeer interessante investering.

Bij SELECT VILLAS hebben wij een deskundig team van professionals tot uw beschikking die 6 talen spreken: Engels, Spaans, Nederlands, Valenciaans, Duits en Frans. Wij taxeren uw eigendom gratis, volgens de reële marktwaardebepaling en wij werken samen met de belangrijkste Spaanse en internationale vastgoedportalen: kyero.com, habitaclia, fotocasa, rightmove, thinkSpain, A Place in the Sun.com ... Bovendien, om uw eigendom de hoogste zichtbaarheid te geven werken wij samen met lokale en buitenlandse makelaars.

Als U een huis wilt verkopen in Costa Blanca, biedt SELECT VILLAS U interessante voordelen bij de exclusieve verkoop van uw woning

Als U een huis wilt verkopen in Costa Blanca, neem dan contact met ons op en U zult verrast zijn door de middelen die wij gebruiken om een snelle verkoop tegen de beste prijs op de markt te realiseren. Bovendien biedt SELECT VILLAS een breed scala aan voordelen aan klanten die ons de exclusieve verkoop van hun woning toevertrouwen:

  • Ruimte in de etalage van het agentschap, gelegen in een zeer populaire straat in Moraira.
  • Wij verlagen onze commissie
  • regelmatige nieuwsbrief aan onze klantenkring
  • 360º VIRTUELE VIDEO TOUR
  • Plattegronden van de woning
  • Energie-efficiëntie certificaat (EEG)
  • Adverteren op sociale netwerken

Wij zijn altijd in de voorhoede in het gebruik van de nieuwste technologieën om de beste faciliteiten te bieden aan onze klanten. Om deze reden hebben we een privé-gedeelte op onze website voor verkopers waar u op elk moment van de dag toegang heeft om de status van uw woning te controleren. Wij bieden ook virtuele rondleidingen van onze eigendommen in real time aan potentiële kopers.

 
Neem nu contact op met SELECT VILLAS om een huis te verkopen aan de Costa Blanca

Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van een huis aan de Costa Blanca, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met SELECT VILLAS. U zult zien dat wij het makelaarskantoor zijn dat u een groot professionalisme en een persoonlijke en vriendelijke service biedt. Een van onze agenten zal uw huis bezoeken om u een waardebepaling van het onroerend goed te geven, een gedetailleerde notitie van alle kenmerken van het onroerend goed te nemen om een aantrekkelijke beschrijving te publiceren en een fotodossier van hoge kwaliteit te maken.

Contact met ons opnemen is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is de vragenlijst op onze website in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u dat wenst, bieden wij u ook andere mogelijkheden aan om uw voorkeur te kiezen:

  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Telefoon: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search