Verkoop een huis in Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Verkoop een huis in Costa Blanca

Wilt u een huis verkopen in Costa Blanca om over te stappen naar een betere woning? Moet u terug naar uw land en u moet uw huis verkopen in Spanje? Neem contact op met SELECT VILLAS en ontdek de grote professionaliteit van onze agenten en de efficiënte tools die we gebruiken om een woning te verkopen in Spanje.

De Costa Blanca heeft een grote vraag naar onroerend goed op internationaal niveau, dankzij de fantastische milieuomstandigheden, de stralende zon en de droomstranden, evenals de belangrijke hoogwaardige infrastructuren. De aankoop van een woning aan de Costa Blanca is, naast de verbetering van de levenskwaliteit, een zeer interessante investering.

Bij SELECT VILLAS hebben wij een deskundig team van professionals tot uw beschikking die 6 talen spreken: Engels, Spaans, Nederlands, Valenciaans, Duits en Frans. Wij taxeren uw eigendom gratis, volgens de reële marktwaardebepaling en wij werken samen met de belangrijkste Spaanse en internationale vastgoedportalen: kyero.com, habitaclia, fotocasa, rightmove, thinkSpain, A Place in the Sun.com ... Bovendien, om uw eigendom de hoogste zichtbaarheid te geven werken wij samen met lokale en buitenlandse makelaars.

Als U een huis wilt verkopen in Costa Blanca, biedt SELECT VILLAS U interessante voordelen bij de exclusieve verkoop van uw woning

Als U een huis wilt verkopen in Costa Blanca, neem dan contact met ons op en U zult verrast zijn door de middelen die wij gebruiken om een snelle verkoop tegen de beste prijs op de markt te realiseren. Bovendien biedt SELECT VILLAS een breed scala aan voordelen aan klanten die ons de exclusieve verkoop van hun woning toevertrouwen:

 • Ruimte in de etalage van het agentschap, gelegen in een zeer populaire straat in Moraira.
 • Wij verlagen onze commissie
 • regelmatige nieuwsbrief aan onze klantenkring
 • 360º VIRTUELE VIDEO TOUR
 • Plattegronden van de woning
 • Energie-efficiëntie certificaat (EEG)
 • Adverteren op sociale netwerken

Wij zijn altijd in de voorhoede in het gebruik van de nieuwste technologieën om de beste faciliteiten te bieden aan onze klanten. Om deze reden hebben we een privé-gedeelte op onze website voor verkopers waar u op elk moment van de dag toegang heeft om de status van uw woning te controleren. Wij bieden ook virtuele rondleidingen van onze eigendommen in real time aan potentiële kopers.

 
Neem nu contact op met SELECT VILLAS om een huis te verkopen aan de Costa Blanca

Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van een huis aan de Costa Blanca, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met SELECT VILLAS. U zult zien dat wij het makelaarskantoor zijn dat u een groot professionalisme en een persoonlijke en vriendelijke service biedt. Een van onze agenten zal uw huis bezoeken om u een waardebepaling van het onroerend goed te geven, een gedetailleerde notitie van alle kenmerken van het onroerend goed te nemen om een aantrekkelijke beschrijving te publiceren en een fotodossier van hoge kwaliteit te maken.

Contact met ons opnemen is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is de vragenlijst op onze website in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u dat wenst, bieden wij u ook andere mogelijkheden aan om uw voorkeur te kiezen:

 • E-mail: enquiries@select-villas.es
 • Telefoon: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
 • Kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje

Huis verkopen in Costa Blanca

Bent u verhuisd naar een nieuwe werkplek, wilt u uw leven veranderen en verhuizen naar een nieuw gebied? Krijg een huis te koop aan de Costa Blanca met de meest voorbereide makelaar in het gebied. Costa Blanca is een internationale toeristische referentie voor zijn talloze voordelen.

 • Exotische stranden: vele met blauwe vlag en "Q" voor toeristische kwaliteit.
 • Gezondheidsnetwerk: gezondheidscentra en openbare ziekenhuizen van groot prestige.
 • Golfclubs: met moderne faciliteiten, sociale evenementen en academies van hoog niveau.
 • Prachtige locaties: Costa Blanca heeft indrukwekkende mediterrane kustplaatsen zoals Calpe, Jávea, Altea, Benitachell....
 • Natuur: ze beschikt over natuurlijke landschappen die ideaal zijn voor wandel- of fietstochten.
 • Wateractiviteiten: op de meest toeristische stranden heeft u de mogelijkheid om uw favoriete sport te leren of te beoefenen.
 • Restaurants van topklasse: u vindt er niet alleen internationale restaurants, maar ook restaurants met Michelinsterren.
 • Vrije tijd en amusement: winkelcentra, internationale festivals, water- en themaparken...

De perfecte weersomstandigheden met 320 dagen zon per jaar en een gemiddelde jaartemperatuur van 18 graden Celsius is een andere reden waarom veel van onze internationale klanten voor deze streek van Spanje kiezen. U zult genieten van de mediterrane gewoonten, zoals het eten van paella met zeevruchten in een strandbar aan zee of nippen van een mojito terwijl u luistert naar chill out muziek.


Kan ik een huis aan de Costa Blanca gemakkelijk en comfortabel verkopen?

Als u zich afvraagt hoe u een huis kunt verkopen aan de Costa Blanca op een comfortabele en gemakkelijke manier, dan heeft SELECT VILLAS het antwoord.  Al onze meertalige agenten zijn hoog opgeleid en hebben ruime ervaring in het verkopen van onroerend goed aan de Costa Blanca. Daarom bieden wij u een pakket van diensten aan die de verkoop van een woning aan de Costa Blanca probleemloos zal laten verlopen:

 • Kwaliteit en aantrekkelijke foto's, met perspectieven die het beste van uw huis maken.
 • Overtuigende beschrijving van de kenmerken: teksten die weten hoe ze aantrekkingskracht en interesse bij potentiële klanten moeten opwekken.
 • SEO positionering: wij werken aan de zichtbaarheid van uw woning in Google, de meest gebruikte zoekmachine ter wereld.
 • Promotie op internationale portals: Kyero, Idealista, Fotocasa...
 • Vastgoedvitrine: uw woning zal gezien worden door veel mensen die langs onze kantoren lopen.
 • Beheer van het papierwerk: wij voeren alle nodige documentatie uit om de verkoop tot een succes te maken.
 • Enz.


SELECT VILLAS: een referentie makelaarskantoor voor de verkoop van een huis aan de Costa Blanca

Als u een huis wilt verkopen aan de Costa Blanca en u geen zorgen hoeft te maken over al het lange en vervelende werk dat u zelf moet doen, vertrouw dan op ons makelaarskantoor, een toonaangevend makelaarskantoor in de verkoop van woningen aan de Costa Blanca. Gedurende het gehele verkoopproces, zullen wij U voorzien van persoonlijk advies en directe behandeling, zodat U weet in welke staat uw woning zich bevindt. Bovendien zult u communicatie ontvangen in uw eigen taal, aangezien onze agenten meertalig zijn.

Hoe nu beginnen met verkopen? Zo eenvoudig als klikken en ons te bellen op +34 966 490 861 | +34 616 002 993, een e-mail te schrijven naar inquiries@select-villas.es, of een bezoek te brengen aan ons kantoor in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search