Villa's te koop in El Portet Moraira Spanje

Bestellen op
Tonen als

Villa's te koop in El Portet Moraira Spanje

Het uitstekende klimaat en de prachtige omliggende stranden zijn de belangrijkste redenen waarom veel mensen uit andere Europese landen deze plek hebben uitgekozen om zich te vestigen. Vanwege de grote vraag naar villa's te koop in El Portet Moraira, Spanje, zijn belangrijke ontwikkelingen gebouwd in deze prachtige hoek van de Costa Blanca.

 Het doel is dat u comfortabel en ontspannen kunt genieten van het strand en een ongeëvenaarde natuurlijke omgeving.

 El Portet is een prachtig schelpvormig strand aan de kust van Moraira. Zijn kristalheldere en gematigde wateren zijn ideaal om te baden en plezier te maken voor het hele gezin.

 Het heeft rotsachtige gebieden, hoewel het strand voor het grootste deel bestaat uit fijn zand. In de zomer biedt het een badmeester- en surveillancedienst.

 Dit strand met kalm en ondiep water heeft ook andere diensten zoals voertuigparkeren, voetwassing, toiletten en toegang tot houten loopbruggen.

 Het heeft een prachtige promenade ideaal om de verschillende tinten van de blauwe zee of roodachtige kleuren te observeren die de zon bij zonsondergang.

 In zijn restaurants kunt u genieten van de uitstekende keuken van de plaats, de paella en de rijstgerechten met verse vis die dagelijks aankomt op de vismarkt.

Als u een passie heeft voor watersport en natuur, raden wij u aan onze villa's te koop te bezoeken in El Portet Moraira Spanje

We raden u aan onze villa's te koop in El Portet Moraira Spanje te bezoeken, omdat we weten dat u geboeid zult zijn door de plaats.

 Als u van watersport houdt, kunt u op dit kleine strand plezier maken aan het ontdekken van unieke onderzeese routes of leuke kajaktochten maken.

 Bovendien heeft het strand van El Portet een toegangskanaal voor kleine boten. Nu heb je de mogelijkheid om vanuit je eigen boot de kust van Moraira te bekijken en een heel ander perspectief te ontdekken.

 Natuurliefhebbers kunnen genieten van het bezoeken van magische hoeken van de Costa Blanca via de wandel- en fietsroutes die hier beginnen.

 U bezoekt de Torre Vigia del Cap dÓr en zijn micro-reservaat. Je kunt de adembenemende uitzichten fotograferen die je waarneemt vanuit de uitkijkpunten die langs de kust lopen en tegelijkertijd genieten van de zon en een gezonde levensstijl.

Geniet van het jaar van de zon in onze Villa's te koop in El Portet Moraira Spanje

  Kun je je deze winter ontspannen in het solarium van je huis voorstellen terwijl je naar je favoriete muziek luistert en de warmte van de zon op je huid voelt? Nu kunt u deze droom waarmaken. Bezoek onze villa's te koop in El Portet Moraira, Spanje en u zult aangenaam verrast zijn door de schoonheid ervan.

 Wij bieden villa's te koop van verschillende architectonische ontwerpen die u kunt kiezen op basis van uw voorkeuren.

 Zowel de moderne villa's als de villa's met een traditioneel ontwerp zijn perfect aangepast aan hun omgeving en benadrukken hun charme en pracht.

 We bieden ook nieuwbouw of wederverkoopvilla's aan. Maak je geen zorgen als je een soort van hervorming moet doorvoeren in je nieuwe huis. We hebben vertrouwde professionals die u vrijblijvend kunnen bieden en die hun werk met volledige professionaliteit uitvoeren.

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

  • Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt.
  • Door een e-mail te sturen naar info@select-villas.es
  • Bel ons op: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Bezoek ons kantoor in Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search