Villa's te koop in La Sabatera - Moraira

Bestellen op
Tonen als

Villa's te koop in La Sabatera - Moraira

Als u op zoek bent naar een plek om het hele jaar door te wonen of om uw vakantie te ontspannen en te genieten van de zon en het strand, dan raden wij u aan om onze villa's te koop te bezoeken in La Sabatera - Moraira.

La Sabatera is een mooie hoek van Moraira, bestaande uit villa's en eengezinswoningen die zeer goed verbonden zijn met het strand.

Het is de ideale plek om het hele jaar door of op uw vakantie te rusten en te genieten van de zon en het buitenleven, ongeacht de tijd van het jaar.

Aan de Costa Blanca Noord kunt u in de winter genieten van een mild en mild klimaat met warme en lange zomers. Hiermee kunt u uw favoriete buitenactiviteiten uitvoeren en vele maanden per jaar van het strand genieten.

De villa's te koop in La Sabatera-Moraira, plaats van rust, zon en strand

De villa's te koop in La Sabatera - Moraira laten u uitrusten in een rustige woonwijk met een selecte buurt, maar zonder het plezier van baden op het strand op te offeren of te zonnebaden op de gouden zandstranden.

 Onze buitengewone villa's zijn gebouwd met eersteklas materialen en perfecte constructie-afwerkingen, in overeenstemming met de geldende bouwvoorschriften.

Ze bestaan uit de overeenkomstige thermische en akoestische isolatie. De grote ramen met dubbele beglazing laten zonlicht alle kamers binnen.

De keuken, volledig ingericht, beschikt over ultramoderne apparatuur die huishoudelijke klusjes mogelijk maken.

In hun privéperceel beschikken ze over een zwembad, een groot solarium, een tuin en een barbecue, waar u kunt genieten van gezellige avonden in het gezelschap van uw vrienden en kunt genieten van een voortreffelijk diner.

Koop een van onze villa's te koop in La Sabatera - Moraira en je zult nog steeds genieten van de zomer

Je bent nog steeds op tijd om te genieten van de zomer aan de Costa Blanca. Koop nu een van onze villa's te koop in La Sabatera - Moraira en wij zullen zorgen voor de nodige regelingen terwijl u zonnebaadt of u recreëert op het strand.

Maak je geen zorgen over de nodige procedures bij de aankoop van een villa. De ervaring van onze agenten in onroerend goed transacties maakt het gemakkelijk en gemakkelijk voor u.

We zullen u adviseren over verschillende procedures zoals verblijfsvergunning voor buitenlanders, NIE, wisselkantoor, het openen van een bankrekening en automatische incasso van belastingen, etc.

Bezoek ons op onze kantoren op:

Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)

telefoons:

Kantoor: +34 966 490 861

Mobiel: +34 616 002 993

Mobiel (na sluitingstijd): +34 677 197 159

E-mail: info@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search