Villa's te koop in La Sabatera - Moraira

Bestellen op
Tonen als

Villa's te koop in La Sabatera - Moraira

Als u op zoek bent naar een plek om het hele jaar door te wonen of om uw vakantie te ontspannen en te genieten van de zon en het strand, dan raden wij u aan om onze villa's te koop te bezoeken in La Sabatera - Moraira.

La Sabatera is een mooie hoek van Moraira, bestaande uit villa's en eengezinswoningen die zeer goed verbonden zijn met het strand.

Het is de ideale plek om het hele jaar door of op uw vakantie te rusten en te genieten van de zon en het buitenleven, ongeacht de tijd van het jaar.

Aan de Costa Blanca Noord kunt u in de winter genieten van een mild en mild klimaat met warme en lange zomers. Hiermee kunt u uw favoriete buitenactiviteiten uitvoeren en vele maanden per jaar van het strand genieten.

De villa's te koop in La Sabatera-Moraira, plaats van rust, zon en strand

De villa's te koop in La Sabatera - Moraira laten u uitrusten in een rustige woonwijk met een selecte buurt, maar zonder het plezier van baden op het strand op te offeren of te zonnebaden op de gouden zandstranden.

 Onze buitengewone villa's zijn gebouwd met eersteklas materialen en perfecte constructie-afwerkingen, in overeenstemming met de geldende bouwvoorschriften.

Ze bestaan uit de overeenkomstige thermische en akoestische isolatie. De grote ramen met dubbele beglazing laten zonlicht alle kamers binnen.

De keuken, volledig ingericht, beschikt over ultramoderne apparatuur die huishoudelijke klusjes mogelijk maken.

In hun privéperceel beschikken ze over een zwembad, een groot solarium, een tuin en een barbecue, waar u kunt genieten van gezellige avonden in het gezelschap van uw vrienden en kunt genieten van een voortreffelijk diner.

Koop een van onze villa's te koop in La Sabatera - Moraira en je zult nog steeds genieten van de zomer

Je bent nog steeds op tijd om te genieten van de zomer aan de Costa Blanca. Koop nu een van onze villa's te koop in La Sabatera - Moraira en wij zullen zorgen voor de nodige regelingen terwijl u zonnebaadt of u recreëert op het strand.

Maak je geen zorgen over de nodige procedures bij de aankoop van een villa. De ervaring van onze agenten in onroerend goed transacties maakt het gemakkelijk en gemakkelijk voor u.

We zullen u adviseren over verschillende procedures zoals verblijfsvergunning voor buitenlanders, NIE, wisselkantoor, het openen van een bankrekening en automatische incasso van belastingen, etc.

Bezoek ons op onze kantoren op:

Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)

telefoons:

Kantoor: +34 966 490 861

Mobiel: +34 616 002 993

Mobiel (na sluitingstijd): +34 677 197 159

E-mail: info@select-villas.es

Villa's te koop in La Sabatera Moraira

De villa's te koop in La Sabatera Moraira zijn ontworpen voor een buitenlands publiek dat het idyllische archetype van het mediterrane leven wil ontdekken aan de Costa Blanca van Alicante , een van de beroemdste kustgebieden van Spanje.

En het is dat u in Moraira het voorrecht zult hebben om in een echt warme omgeving te verblijven, met gemiddelde temperaturen tot 18 graden per jaar en meer dan 5 stranden en baaien , waarvan vele bekroond met de Europese Blauwe Vlag-certificering voor de netheid van de wateren en de beschikbaarheid van hun diensten.

Bovendien kunt u vanuit La Sabatera genieten van werkelijk prachtige panoramische uitzichten, waar de orografie in de Marina Alta samenkomt met de luxe huizen die rond de bergen zijn gebouwd , en een zeer optimale onderdompeling in de natuur bieden. In feite zal uw kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren als gevolg van de zuivere lucht die u in dit gebied van de Costa Blanca inademt .

Natuurlijk kunt u er zeker van zijn dat u een zeer hoge beschikbaarheid heeft met de rest van de provincie Alicante, aangezien Moraira via een directe weg verbonden is met steden als Benissa Costa , Benitachell , Calpe of Jávea .

Onze villa's te koop in La Sabatera Moraira aan de Costa Blanca zullen uw gezin verrassen

Onze villa's te koop in La Sabatera Moraira zijn niet vergelijkbaar met enig ander onroerend goed dat we eerder hebben gezien, omdat we te maken hebben met zeer geavanceerde en hoogwaardige huizen waarvan de kwaliteiten iedereen boeien die ze observeert.

In feite zal het verwerven van een van onze eigendommen in dit strategische gebied van de Costa Blanca een goede manier zijn om de aankoop op lange termijn winstgevend te maken, juist vanwege alles eromheen: Moraira Yacht Club, Moraira Castle , wetland kust Marjal del Senillar , haven van Moraira

Wilt u geen tijd verspillen aan complexe verhuizingen? Veel van onze villa's in La Sabatera hebben al hoogwaardige meubels die erin slagen om spannende interieurs te creëren . Bovendien verhoogt het zonlicht dat hen verlicht, dankzij hun grote ramen, de aantrekkelijkheid van de woningen alleen maar verder.

Kijk naar andere kwaliteiten van onze villa's die zo eigenaardig en uniek zijn:

 • Tot meer dan 1000 vierkante meter perceel.
 • Van 2 tot 7 slaapkamers.
 • Van 1 tot 5 badkamers.
 • Videotour beschikbaar.
 • Privé verwarmd zwembad.
 • Warme en koude airconditioning.
 • Garage.
 • Elektrische deuren.

Villa's te koop in La Sabatera Moraira op een paar meter van de Middellandse Zee

Bent u op zoek naar een tweede woning in Spanje maar weet u niet waar te beginnen? Onze makelaars zullen u perfect adviseren over de villa's die te koop staan in La Sabatera Moraira, en zullen al uw vragen beantwoorden.

Als u geen Spaans verstaat, spreekt ons team tot 6 verschillende talen , wat de communicatie tussen u en Select Villas veel gemakkelijker zal maken. Neem tijdens kantooruren contact met ons op en wij zullen u direct antwoorden:

 • Ons telefoonnummer: +34 616 002 993
 • We reageren ook per e-mail: enquiries@select-villas.es
 • Kom ons bezoeken op onze fysieke kantoren op C/ Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search