Villas te koop in Cumbre del Sol - Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Cumbre del Sol - Benitachell

Zou je willen wonen op een plek waar de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt? Kunt u zich voorstellen dat u op het terras van uw huis ontbijten terwijl u geniet van een ongeëvenaard uitzicht over de Middellandse Zee? Dan wilt u zeker in onze villa's te koop wonen in Cumbre del Sol - Benitachell.

Als u op zoek bent naar een plek om te wonen waar de gemiddelde jaartemperatuur 20º is en regen erg schaars is, raden wij de Costa Blanca aan.

De Spaanse Costa Blanca is ideaal voor meerdere buitenactiviteiten, zoals wandelen of fietsen.

Geniet van de buitengewone landschappen en de magische hoeken die u langs de hele kust kunt bezoeken, waar de brede stranden van gouden zand worden afgewisseld met kliffen of baaien van de turkooisblauwe zee.

Met deze gevarieerde kustlijn kunt u verschillende watersporten beoefenen, zoals duiken, zeilen, roeien of een aanlegplaats voor uw boot in een van de verschillende jachthavens langs de kust.

 
Luxe villa's te koop in Cumbre del Sol - Benitachell hebben een privézwembad

Wij bieden luxe villa's te koop in Cumbre del Sol - Benitachell. We hebben verschillende soorten distributie en aantal slaapkamers, dus u kunt kiezen op basis van uw behoeften.

Ze zijn allemaal gebouwd in overeenstemming met de geldende bouwvoorschriften. Ze hebben thermische en akoestische isolatie.

Ze hebben ook de installatie van airconditioning en SAT-kanaal. Tv, zodat u de tv-kanalen van uw land kunt bekijken.

Het privéperceel bestaat uit een buitengewoon zwembad omgeven door een groot solarium. Stel je voor dat je op een ligstoel naast het zwembad rust terwijl je geniet van een verfrissend sap van vers geperste sinaasappels.

Koop een van de Villa's te koop in Cumbre del Sol - Benitachell en geniet van deze herfstzon en strand

U bent op tijd om van het strand te genieten als u nu een van onze huizen te koop koopt in Cumbre del Sol - Benitachell.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt en we zullen zo snel mogelijk reageren op uw vragen.

Stuur ons, indien gewenst, een e-mail naar info@select-villas.es

Tel .: +34 966 490 861

Mobiel: +34 616 002 993

Mobiel: +34 677 197 159 (buiten de uren)

Onze kantoren bevinden zich op Avda. De Madrid, 5 - CP 037724 van Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search