Villas te koop in Moraira Costa Blanca Spanje

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Moraira Costa Blanca Spanje

Moraira is het mediterrane paradijs waar iedereen die het bezoekt naar verlangt om te leven of zijn vakantie door te brengen. Deze prachtige stad aan de Spaanse kust heeft de meest spectaculaire natuurlijke plekken die je je ooit kunt voorstellen. Bij SELECT VILLAS hebben we een selectie van villa's te koop in Moraira Costa Blanca die zich in een prachtige omgeving bevinden.

In Moraira vindt u een breed scala aan mogelijkheden om te ontspannen, plezier te hebben en de gezonde levensstijl te leiden die u wenst. Naast de prachtige stranden en kleine baaien met kristalhelder en warm water, kunt u ook prachtige gebieden in de omgeving ontdekken door te wandelen of te fietsen met uw gezin. U zult het heerlijk vinden om veel egoïsme te delen met uw vrienden op sociale netwerken. Het zal zeer aangenaam zijn om de zachte geur van de pijnbomen te voelen die de bergen bevolken, waardoor u naar de uitzichtpunten loopt van waaruit u prachtige perspectieven op de zee kunt waarnemen.

Als u gepassioneerd bent door golf, zult u in Moraira genieten van uw favoriete sport in de prachtige Ifach Golf Club. Gelegen in de residentiële wijk San Jaime, één van de meest prestigieuze van Moraira, biedt het u faciliteiten op topniveau en kwaliteitsvolle grasmatten, aangevuld met andere sportactiviteiten voor het hele gezin. Het heeft drie tennisbanen met een coach voor de nieuwste spelers, een golfschool ... het is de ideale plek voor het hele gezin om te genieten.

In onze villa's te koop in Moraira Costa Blanca kunt u genieten van het strand, de golfbaan en de zon.

SELECT VILLAS biedt u prachtige villa's te koop aan in Moraira Costa Blanca, omgeven door groene gebieden met weelderige dennenbossen, zeer dicht bij het strand en de golfbaan. Onze spectaculaire villa's zijn gebouwd met de beste kwaliteitsmaterialen en ontworpen in een moderne of traditionele stijl, zodat u de villa kunt kiezen die het beste bij uw smaak past. Als u de voorkeur geeft aan een nieuw gebouwde villa in Moraira, dan vindt u deze in onze onroerend goed portefeuille:

  • Moderne villa's met grote glaspartijen aan de gevels.
  • Klassieke en statige villa's met elegante veranda's en uitzicht op zee

Onze villa's, die indrukwekkende zwembaden hebben, bevinden zich in de belangrijkste woonwijken van Moraira: Benimeit, Sol Park, El Tesoro, Arnella, El Portet, Moravit, Pla del Mar, Paichi, El Alcázar, ... De succesvolle ontwerpen van hun gevels combineren natuurstenen muren met avant-gardistische staal- en glasconstructies. In de traditionele huizen behouden de veranda's met okerkleurige daken de charme van de typische huizen van de Costa Blanca.

 
Wilt u onze villa's te koop in Moraira Costa Blanca bezoeken?

Als je geïnteresseerd bent in een bezoek aan onze villa's te koop in Moraira Costa Blanca, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. In SELECT VILLAS zullen wij u in uw taal bijstaan. Onze makelaars spreken vloeiend Engels, Russisch, Duits, Spaans, Frans, Nederlands...

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van al ons vastgoednieuws. Om met ons in contact te komen:

  • Vul het formulier in dat op de website verschijnt
  • Schrijf een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bel de telefoons +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Bezoek ons op Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search