Villas te koop in Moravit Moraira

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Moravit Moraira

Wonen in een spectaculaire hoek omgeven door mediterrane natuur en met prachtig uitzicht op zee? Dan denkt u aan onze villa's te koop in Moravit Moraira.

Deze prachtige badplaats aan de Costa Blanca Noord, waar de zon driehonderd dagen per jaar helder en spectaculair schijnt, is omgeven door bergen vol weelderige vegetatie en pijnbomen die een aangename geur afgeven aan hun omgeving. Moravit is een van de selecte urbanisaties die gelegen zijn in deze prachtige natuurlijke omgeving waarin geen comfort ontbreekt.

Naast talrijke winkels, restaurants, bars, internationale pers, supermarkten, enz., Kunt u dankzij de nabijheid van de Ifach Golf Club uw favoriete sport beoefenen wanneer u maar wilt, aangezien de winters worden gekenmerkt door zonnig en mild zijn en met regen. zeer zeldzaam. Als u uw stijl wilt perfectioneren of wilt dat uw kinderen deze sport leren, zult u merken dat hun golfschool de perfecte plek is om een aangename tijd met het gezin door te brengen en te genieten van een lekkere maaltijd in een van de restaurants in de omgeving. .

Je hebt ook gemakkelijk toegang tot de magische baaien van Moraira met hun kristalheldere en warme water. In december zult u het heerlijk vinden om comfortabele kleding aan te trekken en langs de kust te wandelen of fietsen. U zult vast en zeker veel foto's maken die u met uw vrienden op sociale netwerken deelt, zodat ze de schoonheid van deze spectaculaire hoek van de Middellandse Zee kennen.

In onze villa's te koop in Moravit Moraira geniet u van de beste manier om te zonnebaden en buiten zonder uw huis te verlaten

Wonen in Moravit is een droom waar je nu toegang toe hebt als je onze villa's te koop in Moravit Moraira bezoekt. U zult zien hoe spectaculair onze eigendommen zijn met hun onovertroffen uitzicht op de zee of het landschap en hun ruime percelen met zwembad, barbecue, solarium en prachtige tuinen. Profiteer van de zonnige winters van Moraira om samen met uw gezin leuke barbecues te organiseren in de tuin van uw huis of gewoon lekker uw favoriete boek te lezen terwijl u zonnebaadt bij het zwembad.

Bij SELECT VILLAS hebben we een brede selectie van villa's in Moraira gelegen in de urbanisaties met de grootste vraag naar onroerend goed, zoals Moravit, Benimeit, Arnella, Paichi, Pla del Mar, La Sabatera, Cap Blanc, Sol Park, El Portet, Fanadix, Villotel, La Cometa, Pinar de L'Advocat, El Tesoro, San Jaime, El Alcázar, Coma de los Frailes, ...

Welk type villa's te koop in Moravit Moraira zou je willen bezoeken?

Vertel ons hoe het huis waarin u droomt eruit ziet en bij SELECT VILLAS zullen we een profiel aanmaken dat volledig is aangepast aan uw behoeften. We zullen u een selectie van villa's te koop in Moravit Moraira aanbieden die bij uw dromen passen en u zult zeker het huis vinden dat u zoekt.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de taal, want onze deskundige makelaars zijn meertalig en spreken: Engels, Duits, Nederlands, Spaans, Frans en Russisch.

Om contact met ons op te nemen, kiest u het kanaal dat voor u het meest comfortabel is:

  • Vul dan het contactformulier in
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Telefoons: +34966490861 | +34616002993
  • Kantoor: Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante)

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search