Woningen te koop in Benissa Spanje

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Benissa Spanje

De beste manier om het hele jaar door van de natuur te genieten, de idyllische mediterrane stranden en de schitterende zon van de Costa Blanca, is het kopen van een van onze prachtige woningen te koop in Benissa, Spanje.

Benissa ligt aan de Costa Blanca Noord en is een lommerrijke boomgaard met pijnbomen en mediterrane vegetatie.

Als u een liefhebber van gezond leven bent, heeft u verschillende wandelroutes, zeer goed gelegen en met informatieborden in verschillende talen, waardoor u de mooiste hoekjes van deze plaats, zijn cultuur, zijn geschiedenis en zijn botanische rijkdom en geologische kenmerken kent. .

Via deze ecologische routes kunt u ook de talrijke baaien bezoeken die langs deze kust vol kliffen, kliffen en dennenbossen liggen.

Het klimaat is perfect voor dit soort activiteiten of een ander wat je buitenshuis wilt. In Benissa schijnt de zon meer dan driehonderd dagen per jaar en de gemiddelde jaarlijkse regenval is erg laag.

Als u van de zee houdt, in de baaien van Benissa, vindt u de perfecte plek om uw favoriete activiteiten te oefenen.

De transparante en ondiepe wateren zijn ideaal om plezier te maken met duiken en om de zeebodem, de grotten en de fauna te leren kennen.

Neem een gezonde levensstijl, genietend van de zon en de zee in onze woningen te koop in Benissa Spanje

In onze woningen te koop in Benissa, Spanje, kunt u in elk seizoen van het jaar genieten van een heldere mediterrane zon.

Langs zijn vier kilometer lang zandstrand of kiezelstrand kunt u genieten van idyllische wandelingen langs de kust terwijl u luistert naar het zachte gemurmel van de golven.

In dit paradijs hebben we het huis van je dromen. Onze huizen, omgeven door weelderige dennenbossen, zijn gebouwd met een modern of traditioneel ontwerp.

Op uw perceel vindt u een prachtig zwembad omringd door een groot solarium. Voel de geur van de grote tuinen terwijl u ontspant in de zon.

Wij bieden huizen met een verschillend aantal slaapkamers en badkamers, zodat u kunt kiezen op basis van uw behoeften.

Ze zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit en perfecte afwerkingen.

De ruime en lichte keukens zijn voorzien van de nieuwste generatie apparaten die huishoudelijke taken vergemakkelijken.

Deze lente is de perfecte tijd om een voortreffelijke barbecue te proeven in de tuin van uw nieuwe huis met uw familie en vrienden terwijl u geniet van een warme en vrolijke zon.

  Bezoek onze website voor onze woningen te koop in Benissa Spanje

Bezoek onze website en u zult zien hoe fantastisch onze woningen te koop zijn in Benissa, Spanje. Ze bieden een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee of de bergen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u de informatie over die huizen die van uw interesse zijn wilt uitbreiden.

In SELECT VILLAS hebben we een deskundig professioneel team dat u vriendelijk zal bijstaan en vloeiend in uw taal spreekt.

Als je wilt, volg ons dan op sociale netwerken en je zult onze geweldige activiteit zien.

Om contact met ons op te nemen, hoeft u alleen maar het formulier in te vullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail te sturen naar info@select-villas.es

U kunt ons ook telefonisch bereiken op +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

We zijn op de ave. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).


Woningen te koop in Benissa Spanje

Als je verlangt naar het leven in een mediterrane hoek waar de baaien, stranden en kliffen uw dagelijkse omgeving worden, nodigen wij u uit om onze woningen te koop in Benissa Spanje. Deze idyllische bestemming is een favoriet van mensen die op zoek zijn naar een kust paradijs, en is de thuisbasis van een diverse gemeenschap, waaronder Britten, Duitsers, Belgen, Nederlanders en Russen. Met een kustlijn van 4 kilometer, kristalhelder water en indrukwekkende panoramische uitzichten is Benissa Costa een rustige gemeente die magische zonsondergangen en schilderachtige routes langs kliffen en ecologische paden biedt, ideaal om te delen met vrienden en familie. Bovendien neemt het historische centrum u mee naar de middeleeuwen, waardoor uw dagelijkse leven een vleugje culturele charme krijgt.Hij Jachthaven van Les Basetes, een van de eersten in de regio, beschikt over de prestigieuze Blauwe Vlag en biedt 80 sport ligplaatsen, samen met een scala aan diensten die

 • omvatten zeilacademies
 • catamaran
 • het windsurfen
 • duiken
 • restaurants and bars.

Als u een visliefhebber bent en graag de zeeflora ontdekt tijdens het duiken, dan is Benissa uw ideale bestemming.

Geniet van kwaliteit en comfort in één van onze woningen te koop in Benissa Spanje

Ons team heeft zorgvuldig de beste woningen te koop in Benissa Spanje gevestigd in bevoorrechte plaatsen met uitzicht op zee en omgeven door inheemse bomen.Stel je voor dat je naar je terras gaat, de zeebries voelt en frisse lucht inademt. Onze huizen te koop nodigen u uit om verbinding te maken met de natuur op zijn best en zijn uitgerust met hoogwaardige voorzieningen, zoals LED-verlichting, airconditioning centrale, veelzijdige binnenruimtes voor sportscholen of wijnkelders, stenen werkbladen, luxe afwerkingen en moderne accessoires.Daarnaast hebben onze panden grote buitenruimtes, waaronder:

 • veranda's
 • terrassen
 • tuinen
 • solarium
 • zwembaden
 • jacuzzi's 

Onze luxe eigendommen, gelegen in exclusieve wijken, zijn een perfecte combinatie van elegantie en moderniteit,ontworpen met avant-gardistische architectuur en uitgerust met de modernste apparatuur. Bovendien bent u slechts 5 minuten verwijderd van de pittoreske zandstranden.

Wilt u meer informatie over onze woningen te koop in Benissa Spanje?

Als onze woningen te koop in Benissa Spanje uw interesse hebben gewekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij SELECT VILLAS hebben we een professioneel en meertalig team die u graag alle details over onze huizen die te koop staan, verstrekt en u assisteert bij alle noodzakelijke procedures kopen in Spanje.U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

 • Vul het formulier in op onze website.
 • Bel de volgende telefoonnummers: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.
 • Stuur een e-mail naar: enquiries@select-villas.es.
 • Bezoek ons op het volgende adres: Avda. Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante), Spanje.
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search