Woningen te koop in Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Benitachell

Als u verliefd wilt worden in moderne en prachtig ontworpen woningen, raadt ons makelaarskantoor in Moraira u aan om hun onroerend goed te koop in Benitachell te proberen. Mooie eigenschappen en perfect voorbereid zodat je kunt genieten van al zijn charmes.

Hoe zijn eigendommen te koop in Benitachell die Select Villas mij aanbiedt?

Ze zeggen dat de woorden gedragen worden door de wind, maar om je nog meer te helpen zodat je je kunt voorstellen hoe het zou zijn om in een van onze huizen te koop te zijn in Benitachell, geven we een reeks kenmerken aan over wat zou kunnen zijn het huis van je dromen.

Een van onze huizen die we verkopen is modern en gebouwd met hoogwaardige materialen. Sommigen van hen hebben een transparant beglazingssysteem dat alle zonlicht doorlaat om het pand in een licht huis om te zetten. Prachtige eigendommen met voldoende meters gebouwd om in aanmerking te komen voor grote huizen. Als plek om te twijfelen, een ideale behuizing om ruimte en ruimte een gemeenschappelijke noemer te maken.

Een ander van de belangrijkste kenmerken van een van onze huizen te koop zijn hun kamernummers. In totaal hebben maximaal 7 kamers enkele van onze huizen, zodat uw gezin comfortabel en rustig kan rusten. Bovendien kunt u zo vaak als u wilt uitnodigen om uw vrienden te laten genieten van geweldige dagen thuis.

Nog een van de genoegens van het leven in deze fantastische soorten huizen, zijn hun uitzichten en de nabijheid van de Middellandse Zee. Dankzij de nabijheid van de stranden kunt u verliefd worden op het dagelijkse panoramische uitzicht. Zonsopgangen en zonsondergangen die voor altijd in je netvlies blijven hangen.

Wacht niet langer en begin met het realiseren van uw dromen met onze eigendommen te koop in Benitachell

We weten dat het kopen van onroerend goed in Benitachell altijd synoniem is met verantwoordelijkheid. Daarom zullen onze makelaars u te allen tijde adviseren, zodat u zich nooit verplaatst voelt.

U kunt meer details van onze eerste kwaliteitswoningen kennen in Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante. Als u vragen heeft over een aspect dat u kunt bedenken, kunt u ons ook bellen op +34 966 490 861 | +34 677 197 159 of schrijf naar info@select-villas.es

Huizen te koop in Benitachell

Wilt u genieten van een charmant mediterraan landschap, omgeven door gecultiveerde velden en een prachtig uitzicht op zee? In onze eigendommen te koop in Benitachell zult u de ontspannen levensstijl hebben die u altijd al wilde.

Gelegen aan de Costa Blanca Noord, heeft deze mooie stad in het binnenland gewijd aan de landbouw, een kleine uitmonding naar de zee die nauwelijks twee kilometer kustlijn bereikt. De kustlijn wordt gekenmerkt door zijn prachtige kliffen en aantrekkelijke grotten en grotten die alleen toegankelijk zijn via de zee, maar ook kleine baaien van kiezelstenen die bijna verborgen liggen tussen de weelderige vegetatie. U zult verrast zijn door de transparantie van het warme water, waardoor het een perfecte plek is om te snorkelen en de schoonheid van de zeebodem te ontdekken. Veel van deze idyllische baaien kunnen worden bereikt door te wandelen langs de uitstekende bewegwijzerde routes.

In de omgeving van dit traditionele Spaanse dorp bevinden zich enkele elitaire woonwijken waar een zeer hoog percentage Noord-Europeanen, voornamelijk uit het Verenigd Koninkrijk, woont. In dit prachtige Costa Blanca toevluchtsoord hebben ze een rustig toevluchtsoord gevonden waar ze kunnen ontspannen en genieten van de zon en golf. 

Onze eigendommen te koop in Benitachell zijn de perfecte plek om stress te vergeten en een gezond leven te leiden

Wat zou u vandaag het liefst doen? Golf spelen? zonnebaden? van de zee genieten? prachtige mediterrane landschappen ontdekken? In onze eigendommen te koop in Benitachell zult u zich deze vraag elke dag moeten stellen. Bij SELECT VILLAS hebben we een gevarieerde selectie van villa's, vrijstaande villa's, herenhuizen, appartementen, dorpshuizen, grondstukken... in Benitachell en in de charmante urbanisaties in de omgeving: Les Fonts, Los Molinos, Gouden Vallei, Calistros, Cumbre del Sol, enz. Wij bieden u:

  • Flats met grote terrassen met zicht op zee.
  • Percelen met panoramisch uitzicht op de vallei en de zee.
  • Traditioneel ontworpen villa's met zwembad en tuin
  • Zonnige herenhuizen met gemeenschappelijk zwembad
  • Indrukwekkende moderne stijl villa's
  • enz.
Onze woningen zijn gelegen op korte afstand van de toeristische steden Moraira en Jávea waar u een ruime keuze heeft aan winkels, winkelcentra, restaurants, gezondheidscentrum, vrijetijdsvoorzieningen, etc.


Wilt u ons vragen stellen over onze eigendommen te koop in Benitachell?

Als u vragen heeft over onze eigendommen te koop in Benitachell, zouden we graag van u horen. Ons deskundig team van meertalige makelaars zal graag al uw vragen beantwoorden. Wij zullen u uitgebreid informeren over de ligging, het uitzicht, de omliggende diensten, de afstand tot het strand of de golfbaan, enz.

Volg ons op sociale netwerken en u zult de aantrekkelijke eigendommen zien die we aanbieden en onze interessante tips voor het kopen of verkopen van een huis in Spanje.

Om contact met ons op te nemen, hoeft u alleen maar het formulier op onze website in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Als u wilt, kunt u ons ook persoonlijk bezoeken in onze kantoren. Wij zijn voor het publiek geopend van maandag tot en met zaterdag. Wij wachten op u in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

  • Telefoonnummers: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search