Woningen te koop in Cumbre del Sol - Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Cumbre del Sol - Benitachell

Wilt u een plek waar u kunt genieten van een ontspannend uitzicht op de Middellandse Zee? Kun je je voorstellen dat je zonsopgang over de zee ziet terwijl je ontbijt op het terras van je villa? Koop een van onze eigendommen te koop in Cumbre del Sol - Benitachell en u hoeft deze wonderen van de natuur niet op te geven.

De urbanisatie Cumbre del Sol behoort tot de stad Benitachell en ligt aan de Costa Blanca Noord. Hierin kunt u genieten van een ongeëvenaard uitzicht over de zee, want het is gebouwd in een klifgebied.

Omdat het zeer goed verbonden is via de snelweg AP-7, is de toegang tot luchthavens en grote steden comfortabel en eenvoudig.

Daarom is het de ideale plek om te wonen voor liefhebbers van de natuur, golf of watersport, want in een paar kilometer rond de Costa Blanca biedt al deze recreatieve mogelijkheden.

De urbanisatie Cumbre del Sol is ideaal om het hele jaar door te wonen of een paar dagen op vakantie door te brengen.

Woningen te koop in Cumbre del Sol - Benitachell, een droomplek aan de Costa Blanca

Als u op zoek bent naar een unieke en speciale plek om te wonen aan de Costa Blanca, raden wij u de huizen te koop aan in Cumbre del Sol - Benitachell.

We hebben luxe villa's, comfortabele appartementen of familiebungalows waar u kunt genieten van de rust en zon van de Costa Blanca in een privé en gezellige urbanisatie.

De gebouwen zijn zeer goed geïntegreerd in de omgeving. Ze zijn nieuw of worden doorverkocht, maar allemaal gebouwd volgens de geldende bouwvoorschriften. Ze hebben thermische en akoestische isolatie.

Ze hebben grote ramen met dubbele beglazing waardoor zonlicht alle kamers binnen kan komen, waardoor een comfortabel huisklimaat ontstaat.

Bezoek onze huizen te koop in Cumbre del Sol - Benitachell en u zult er verliefd op worden

Onze eigendommen te koop in Cumbre del Sol-Benitachell zullen je verliefd maken wanneer je ze tegenkomt. Een buitengewone constructie op een droomlocatie. Wacht niet langer en neem contact met ons op.

U kunt het contactformulier invullen dat op het web wordt weergegeven en we zullen alle vragen die u ons stelt zo snel mogelijk beantwoorden.

Stuur ons, indien gewenst, een e-mail naar info@select-villas.es

Als u ons liever persoonlijk bezoekt, staan we voor u klaar bij Avda. De Madrid, 5 - CP 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search