Woningen te koop in Teulada

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Teulada

Als u van de Costa Blanca Noord houdt, biedt ons makelaarskantoor u de mogelijkheid om daar te wonen, via een van onze huizen te koop in Teulada. We hebben huizen van verschillende stijlen en met verschillende kenmerken.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een meer traditionele en / of landelijke woning, biedt ons agentschap een aantal geweldige herenhuizen of een aantal boerderijen. In dit huis kan de klant leven, omringd door de natuur en vrede. Het zijn ideale eigenschappen om die rust of ontspanning te bereiken waarnaar u op zoek bent bij het kopen van een woning.

Voor mensen die een modernere accommodatie willen kopen, hebben we fantastische villa's of gezellige appartementen. In hen kunt u, van het baden in uw privé-zwembad tot het genieten van een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Sommige van onze eigendommen in Teulada bieden prachtige terrassen om op een meer ontspannen manier over deze uitzichten na te denken.

Een andere eigenschap om te kopen in Teulada, bevindt zich dichter bij het centrum, zodat hun eigenaren betere toegang kunnen krijgen tot die plaatsen die u in korte tijd wilt bereiken.

Hoe is het weer in onze eigendommen te koop in Teulada?

Het klimaat dat onze eigenschappen te koop in Teulada geniet is ongelooflijk. De jaarlijkse hoge temperaturen zijn misschien de belangrijkste bron van aantrekkingskracht voor toeristen die uit verschillende delen van de wereld komen. Het is een van de belangrijkste redenen waarom velen van hen besluiten om een huis te kopen in deze prachtige stad.

Als u een klant bent die de kwaliteiten van de Costa Blanca niet kent, zal het leven in Teulada u betoveren. De zomers zijn warm en ideaal om te zonnebaden op het strand of om een verfrissend drankje te nemen in een restaurant met terras. De winters bieden milde en aangename temperaturen, zodat u rustig door de straten kunt wandelen of buitensporten kunt beoefenen.

Ontdek de Costa Blanca weer in een van onze huizen te koop in Teulada

Als u persoonlijk het weer wilt weten dat u aan de Costa Blanca doet, kies dan voor een van onze huizen te koop in Teulada. Select Villas nodigt u uit naar het hoofdkantoor, gelegen aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante, zodat u meer details over onze huizen kunt weten.

Bel ons op +34 966 490 861 of stuur ons een e-mail naar info@select-villas.es.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search