Huizen te koop Moraira

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop Moraira

De beste manier om van de zon van de Costa Blanca te genieten, is een van de huizen te koop Moraira aangeboden door SELECT VILLAS te kopen. Deze populatie staat bekend als de parel van de Middellandse Zee omdat het een unieke natuurlijke schoonheid heeft die bijna niet te beschrijven is. De gevarieerde kustlijn verweeft rotsachtige baaien vol dennenbossen met toeristische gouden zandstranden .

Het uitstekende klimaat in Moraira zorgt ervoor dat het het hele jaar door een grote stabiele bevolking heeft, afkomstig uit de landen van Noord-Europa. De inwoners hebben ervoor gekozen om een huis in Moraira te kopen en lange vakantieseizoenen door te brengen of om in Spanje te gaan wonen om meer dan driehonderd dagen per jaar te zonnebaden.

In Moraira zijn traditie en moderniteit verenigd. In de fantastische en pittoreske oude stad vinden we de typische huizen van de Spaanse Middellandse Zee die tot enkele decennia geleden alleen vissers bewoonden, de enige inwoners van deze plaats.

Momenteel biedt de bevolking ons alle diensten om comfortabel te leven. Op de talloze terrassen met cafés, bars en restaurants kunt u de vreugde voelen van een lichte sfeer en milde en zonnige winters. U zult verrast zijn door de selecte winkels, de uitgaansgelegenheden met livemuziek, flamenco-shows en discomuziek om te dansen tot het ochtendgloren.

In de spectaculaire Yacht Club kunt u tal van watersporten beoefenen, zoals zeilen, kanoën, roeien, duiken, ....

Onze fantastische huizen te koop Moraira, een speciale plek om te wonen aan de Costa Blanca

Als uw droom is om aan de Costa Blanca van Spanje te wonen, zult u onder de indruk zijn wanneer u onze fantastische huizen te koop in Moraira bezoekt. Zowel de unieke architectonische omstandigheden als de buitengewone natuurlijke omgeving zullen u overtuigen dat u de plek heeft gevonden waar u altijd al wilde wonen. In Moraira bieden wij u een belangrijke portefeuille met gevarieerde eigenschappen:

  • Prachtige luxe villa's met uitzicht op zee
  • Traditioneel ontworpen villa's aan het strand
  • Moderne herenhuizen met spectaculaire zwembaden aan zee
  • Appartementen en penthouses op de meest toeristische stranden en in het stedelijke centrum
  • Enz.

Wij bieden u nieuwe en doorverkoopwoningen in El Portet, Pla del Mar, La Camarrocha, Villotel, Paichi, Arnella, La Sabatera, Les Platgetes, San Jaime, Benimeit, ...

Als u gepassioneerd bent door golf, zult u genieten van onze woningen in de urbanisatie San Jaime, naast de Ifach Golf Club , vanwaar de zonsondergang boven de zee spectaculair is. Maar als u de voorkeur geeft aan een ontspannen levensstijl, omringd door de traditionele Moraira-wijngaarden, geniet u in de urbanisatie Benimeit van een panoramisch uitzicht over de berg vol met pijnboombossen en druivenvelden.

Wat wil je nog meer weten over onze huizen te koop Moraira?

Als u uw informatie over onze huizen te koop Moraira wilt uitbreiden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers zijn een professioneel en ervaren team dat aan al uw behoeften voldoet. U zult verrast zijn door de vele diensten die we onze klanten bieden, evenals onze enthousiaste en persoonlijke toewijding.

Wij wachten op u in onze kantoren in de avda. van Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

E-mail: enquiries@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search