Luxe onroerend goed te koop in Los Molinos Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Luxe onroerend goed te koop in Los Molinos Benitachell

Wonen in een prachtige mediterrane omgeving met uitzicht op zee? Bezoek dan zeker onze luxe eigendommen te koop in Los Molinos Benitachell. De prachtige landschappen van de landbouwvallei en de zee die vanuit de huizen worden waargenomen, zullen indruk op u maken.

Gelegen in de regio Marina Alta, is het charmante dorpje Benitachell omgeven door heuvels met terrassen waar ze traditioneel worden verbouwd wijngaarden, amandel, olijven ... tussen de velden luxe vind woonwijken met villa's elegante ontwerpen waar mensen een stijl van ontspannen leven dragen genieten van het klimaatcomfort van de omgeving, waardoor ze kunnen golfen, wandelen, fietsen of zonnebaden bij het zwembad terwijl ze een leuk boek lezen. De zon schijnt meer dan driehonderd dagen per jaar en de temperaturen zijn erg aangenaam. Los Molinos is een van deze bevoorrechte urbanisaties die wordt gekenmerkt door het feit dat de huizen een aantrekkelijk open uitzicht hebben op de natuur en de zee. Bovendien ligt het zeer dicht bij de Jávea Golf Club , waar ze aangename dagen doorbrengen met het beoefenen van hun favoriete sport.

Onze luxe eigendommen te koop in Los Molinos Benitachell, een droomhoek om te golfen en watersporten te beoefenen

U zult verrast zijn door de fantastische baaien met kristalhelder water die u aan de kust van Benitachell vindt. Onze luxe eigendommen te koop in Los Molinos Benitachell zijn de beste optie voor:

  • Speel golf bij de Jávea Golf Club, op zes minuten rijden met de auto
  • Veel plezier in de hemelse baaien van LLebeig, Moraig, Els Testos, ...
  • Ga duiken en snorkelen om de prachtige zeebodem te observeren

Onze zonnige eigendommen zijn gebouwd in een traditionele stijl met gewelfde veranda's met zichtbare houten balken, witte gevels die contrasteren met okerkleurige daken en natuurstenen plinten. Het stadscentrum van Benitachell is zeer dichtbij en heeft alle nodige voorzieningen om comfortabel te leven: supermarkten, verschillende winkels, gezondheidscentrum, enz. U zult met enthousiasme zien hoe de inwoners hun nieuwe buren uit de landen van Noord-Europa met grote vriendelijkheid verwelkomen.

We bieden u ook grote percelen met uitzicht op zee, uitgerust met water- en elektriciteitsaansluitingen, waar u uw volledig gepersonaliseerde huis kunt bouwen. Bij SELECT VILLAS bieden we u graag onze professionele en ervaren hulp om de procedures met betrekking tot de bouw van uw nieuwe huis in Spanje zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Als u geïnteresseerd bent in onze luxe eigendommen te koop in Los Molinos Benitachell, geven we u graag meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze eigendommen te koop in Los Molinos Benitachell? Vul uw gegevens in op het formulier dat op onze website verschijnt en wij nemen contact met u op om alle informatie die u nodig heeft uit te breiden.

Onze makelaars spreken vloeiend Engels, Spaans, Frans, Duits, Nederlands, Russisch, ... u zult genieten van de nauwe behandeling die zij u bieden en comfortabel spreken in uw moedertaal. Andere vormen van contact zijn:

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search