Villas te koop in Moraira met privé zwembad

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Moraira met privé zwembad

De vraag naar villa's te koop in Moraira met privé zwembad groeit door de faciliteiten die dit type woning u biedt: privacy, rust en comfort door ruimere kamers en buiten ontspanningsruimtes (terrassen, tuinen, zwembaden, solaria. ..).

Als u erover denkt om weg te komen van de massa en een nieuw leven te beginnen in de Spaanse Middellandse Zee nabij de zee , zult u gerustgesteld zijn te weten dat onze makelaars in Costa Blanca duizenden gepensioneerde gezinnen en stellen hebben geholpen hun dromen waar te maken. Tot op de dag van vandaag onderhouden we contact met veel van onze vorige klanten en we zijn verheugd te weten dat ze met plezier leven in het huis dat ze altijd hebben gewild.

Bij Select Villas onderscheiden we verschillende typen villa's: traditionele en mediterrane villa's, nieuwbouwvilla's met een modern en avant-gardistisch ontwerp, luxe villa's aan zee en geïntegreerd in de natuur ... Dankzij onze diversiteit aan eigendommen zijn we in staat om bieden voor elke opdrachtgever het meest geschikte huisvestingsmodel. Als u het pand van uw dromen nog steeds niet heeft gevonden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze makelaars in Costa Blanca, die u graag de beste opties laten zien, en dit alles in uw eigen taal.

Villa's te koop in Moraira met privé zwembad, de beste beslissing

Heeft u er al over nagedacht hoe u van uw vrije tijd zou willen genieten? Veel gepensioneerden besluiten zich te vestigen in het microklimaat van de Costa Blanca, omdat ze hierdoor in elk seizoen van het jaar kunnen golfen of wandelen langs de kust. In de winter zijn de temperaturen mild, terwijl ze in de zomer warm zijn . Om deze reden kiezen veel kopers voor villa's te koop in Moraira met een privézwembad, een faciliteit die ze op de heetste dagen van het jaar zullen waarderen.

Benimeit , El Portet, Pla del Mar, Cap Blanc, El Alcazar, Paichi, Arnella, Sol Park, Coma de Los Frailes, Moravit, El Tesoro, Moraira Centro, etc. zijn enkele van de woonwijken waar u een gezond leven kunt ervaren zonder geluidsoverlast of drukte. Als onze selectie van huizen in Moraira ergens anders voor is, dan is het vanwege hun omgeving van zee, bergen en prachtige natuur . U zult genieten van het ontdekken van de omgeving van deze opwindende villa met zwembad in Pla del Mar. Het landschap dat rijk is aan mediterrane bomen ruikt het huis en biedt meer levendige en gastvrije ruimtes.

Onder onze villa's te koop in Moraira met privézwembad vindt u uw zoete huis

Kunt u geen villa's te koop in Moraira met privé zwembad vinden die aan uw zoekvereisten voldoen? Blader door onze website en ga naar onze gepersonaliseerde zoekmachine voor onroerend goed , waar u uw wensen kunt filteren (locatie, aantal kamers en badkamers, prijsklasse, afmetingen ...). Binnen enkele seconden laten we u de beste resultaten zien.

Als u de voorkeur geeft aan meer oplettende en nauwgezette aandacht, kom dan naar ons kantoor op Av. Madrid, 5, 03724 Moraira, Alicante, Spanje en wij zullen u helpen in de taal die u spreekt . Om op afstand contact met ons op te nemen, verstrekken wij u onze gegevens:

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search