Villas te koop in Moraira met privé zwembad

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Moraira met privé zwembad

De vraag naar villa's te koop in Moraira met privé zwembad groeit door de faciliteiten die dit type woning u biedt: privacy, rust en comfort door ruimere kamers en buiten ontspanningsruimtes (terrassen, tuinen, zwembaden, solaria. ..).

Als u erover denkt om weg te komen van de massa en een nieuw leven te beginnen in de Spaanse Middellandse Zee nabij de zee , zult u gerustgesteld zijn te weten dat onze makelaars in Costa Blanca duizenden gepensioneerde gezinnen en stellen hebben geholpen hun dromen waar te maken. Tot op de dag van vandaag onderhouden we contact met veel van onze vorige klanten en we zijn verheugd te weten dat ze met plezier leven in het huis dat ze altijd hebben gewild.

Bij Select Villas onderscheiden we verschillende typen villa's: traditionele en mediterrane villa's, nieuwbouwvilla's met een modern en avant-gardistisch ontwerp, luxe villa's aan zee en geïntegreerd in de natuur ... Dankzij onze diversiteit aan eigendommen zijn we in staat om bieden voor elke opdrachtgever het meest geschikte huisvestingsmodel. Als u het pand van uw dromen nog steeds niet heeft gevonden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze makelaars in Costa Blanca, die u graag de beste opties laten zien, en dit alles in uw eigen taal.

Villa's te koop in Moraira met privé zwembad, de beste beslissing

Heeft u er al over nagedacht hoe u van uw vrije tijd zou willen genieten? Veel gepensioneerden besluiten zich te vestigen in het microklimaat van de Costa Blanca, omdat ze hierdoor in elk seizoen van het jaar kunnen golfen of wandelen langs de kust. In de winter zijn de temperaturen mild, terwijl ze in de zomer warm zijn . Om deze reden kiezen veel kopers voor villa's te koop in Moraira met een privézwembad, een faciliteit die ze op de heetste dagen van het jaar zullen waarderen.

Benimeit , El Portet, Pla del Mar, Cap Blanc, El Alcazar, Paichi, Arnella, Sol Park, Coma de Los Frailes, Moravit, El Tesoro, Moraira Centro, etc. zijn enkele van de woonwijken waar u een gezond leven kunt ervaren zonder geluidsoverlast of drukte. Als onze selectie van huizen in Moraira ergens anders voor is, dan is het vanwege hun omgeving van zee, bergen en prachtige natuur . U zult genieten van het ontdekken van de omgeving van deze opwindende villa met zwembad in Pla del Mar. Het landschap dat rijk is aan mediterrane bomen ruikt het huis en biedt meer levendige en gastvrije ruimtes.

Onder onze villa's te koop in Moraira met privézwembad vindt u uw zoete huis

Kunt u geen villa's te koop in Moraira met privé zwembad vinden die aan uw zoekvereisten voldoen? Blader door onze website en ga naar onze gepersonaliseerde zoekmachine voor onroerend goed , waar u uw wensen kunt filteren (locatie, aantal kamers en badkamers, prijsklasse, afmetingen ...). Binnen enkele seconden laten we u de beste resultaten zien.

Als u de voorkeur geeft aan meer oplettende en nauwgezette aandacht, kom dan naar ons kantoor op Av. Madrid, 5, 03724 Moraira, Alicante, Spanje en wij zullen u helpen in de taal die u spreekt . Om op afstand contact met ons op te nemen, verstrekken wij u onze gegevens:

Villa's te koop in Moraira met privé zwembad

Wist u dat het kopen van villa's te koop in Moraira met privé zwembad u een hogere status geeft? Onze woningen in dit deel van de Costa Blanca bieden u prachtige mogelijkheden om een andere levensstijl te leven dan de huidige.

Moraira is een stad in de provincie Alicante die behoort tot Teulada. Het is de thuisbasis van verschillende baaien en stranden van grote faam in de provincie Alicante, die zijn bekroond met de Blauwe Vlag status voor hun uitstekende omstandigheden en omgeving.

In Moraira vindt u een aangename multiculturele plaats, vanwege het feit dat Europese buitenlanders hier komen vanwege het goede klimaat, het heerlijke eten en het comfort in hun huizen.

Tegelijkertijd zijn de urbanisaties van Moraira doordrongen van authentieke natuur, natuurlijke uitkijkpunten en een oneindig aantal diensten zoals banken, supermarkten en zelfs een golfbaan die uw leven aantrekkelijker zullen maken.

En als u wilt wonen op een plaats dicht bij belangrijke punten, Moraira ligt aan de Costa Blanca Noord, dicht bij steden als Benidorm, Calpe, Jávea, Benitachell of Alicante en zijn internationale luchthaven met vluchten naar verschillende punten in Europa.

De villa's te koop in Moraira met privé zwembad zijn volledig exclusief!

Als je één van onze villa's te koop in Moraira met privé zwembad koopt, hoef je niet naar de Middellandse Zee om af te koelen in de zomermaanden. En met zo'n sensationeel klimaat aan de Costa Blanca is het hebben van een zwembad essentieel.

Als u een tweede huis in de buurt van Moraira koopt, krijgt u ook een uniek uitzicht op de skyline van de stad en de zee, omdat veel van de woningen direct aan het strand liggen.

Wilt u een plek om tot rust te komen? Onze villa's hebben veel ruimte, een modern en ruim architectonisch ontwerp, meerdere lichtpunten en maximaal comfort, waardoor ze de meest aanbevolen plek zijn om uw huis in Spanje te maken.

Als u contact opneemt met Select Villas kunt u villa's te koop in Moraira met privé zwembad kopen

De makelaars van Select Villas kunnen u in 6 verschillende talen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Russisch...) advies geven over villa's te koop in Moraira met privé zwembad.

Als het belangrijkste en meest verfijnde makelaarskantoor in Moraira, zullen wij ons met maximale toewijding op uw belangen kunnen richten. Op dezelfde manier zullen wij U eersteklas diensten aanbieden om de aan- en verkoop van Uw woning in Spanje te bespoedigen.

Wilt u nu contact met ons opnemen en uw eigendom in recordtijd verkrijgen? Geef ons een telefoontje of stuur ons een e-mail tijdens de werkuren voor een onmiddellijk antwoord:

  • Ons telefoonnummer voor gesprekken naar Spanje: +34 616 002 993
  • U kunt onze e-mail gebruiken voor suggesties: enquiries@select-villas.es
  • Kom en bezoek ons in onze kantoren te C/ Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante.
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search